‘Over verwondering gesproken’

Is er in ons leven nog ruimte om je te kunnen verwonderen? Over de natuur, mensen, relaties, blijdschap, verdriet, religie, kunst… Allerlei onderwerpen die in je leven voorbij komen. Het met elkaar delen van die verwondering of de vragen daarover, is het idee achter ons project in stadskerk De Bleek: ‘Over verwondering gesproken’.

Gezamenlijk bekijken de bezoekers een aflevering van de tv-serie De Verwondering (Annemiek Schrijver) en daarna gaan ze met elkaar in gesprek over het thema. Het project staat onder leiding van Ronald van den Houten en Rianne Kobes. Het maximum aantal deelnemers is 20. Aanmelden is daarom nodig en kan per e-mail: rianne.kobes@gmail.com. Om de kosten te drukken is een bijdrage van 5,- euro is zeer welkom.

De bijeenkomst is op maandag 27 november a.s. Inloop vanaf 19.45 uur met koffie en thee. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Plaats: Open Oecumenische Gemeente de Bleek, Hofstraat 1 (via zij-ingang) in Almelo. Nadere informatie: Rianne Kobes, 06-20604861.