Op 8 juli: 24 pianoleerlingen

Op zaterdag 8 juli 2023 bent u tussen 13.00 en 15.00 uur welkom tijdens de Open Deur in stadskerk De Bleek.

Pianoleerlingen, die bij Kaliber Kunstenschool les ontvangen van Han Kolthof, zijn tijdens de openstelling te beluisteren.
Er zijn optredens van zowel beginnende als gevorderde pianoleerlingen. In totaal doen 24 leerlingen mee. Iedere leerling laat horen waar thuis en in de les in de afgelopen periode aan gewerkt is. U kunt muziek horen uit Hongarije, Amerika, Nederland.

De muziek is afkomstig uit games en films, maar ook vanuit klassieke muziek. Dat belooft een zéér gevarieerd programma te worden. Rond kwart over één start het programma. Na drie kwartier wordt een korte pauze gehouden. Enkele gastvrouwen en -heren schenken koffie, thee en water met een smaakje.

In de gedenkhoek kunt u een kaarsje branden voor iemand die iets te vieren heeft. Of voor iemand die wel wat ondersteuning kan gebruiken. In de AA-zaal is de expositie te bekijken van 10 aquarellen, die gemaakt zijn door Anneke Schelfer-Haagsma. Zij woont in Neede. De kunstenares stelt zich voor op de website www.debleekalmelo.nl onder het kopje nieuws.