De Noontime Singers

Op zaterdag 15 juli 2023 verwelkomen we in deze stadskerk het koor de Noontime Singers
Zij zullen een groot deel van hun repertoire ten gehore brengen. Dit koor maakt deel uit van Kaliber Kunstenschool. Je kunt de verschillende stijlen ontdekken. Bij het ene lied kan je bijna niet stil blijven zitten op je stoel, dan volgt een ingetogen stuk over de liefde om via een snelweg weer uit te komen bij een kabbelend beekje.
Onder de bezielende leiding van Marjon Revet – Weerink wordt hard gewerkt aan de muzikaliteit. Regelmatig worden liederen uit het hoofd gezongen, wordt meer bewogen, geklapt enz. En dus ook meer gelachen. Zingen is heel gezond, het werkt heel ontspannend. Het verhoogt o.a. de weerstand en het is net zo leuk als plezier maken.

Voor de pauze zingt het koor 9 liederen, die jullie bekend voor zullen komen zoals All over the world, When you say nothing at all, Door de wind.
Na de pauze volgen nog eens 9 liederen, die (ver)nieuw(end) zijn zoals  More than a feeling, Lean on me, No woman no cry. 

In de corona-periode heeft Marjon de koorleden het lied True colors laten zingen via mobiele telefoons. 6 koorleden hebben daarbij een filmpje gemaakt. Het resultaat mag er zijn. Kijk maar eens bij Kaliber Kunstenschool van 8 maart 2021.
Wil je mee zingen dan nodigen wij jou van harte uit kennis te maken!  We repeteren iedere maandag van 13.30 – 15.15 uur bij Kaliber Kunstenschool schuin tegenover Hof 88. Mannen en alten zijn zeer welkom!