Annemiek Schrijver – “lezing”

Op zaterdag 28 augustus 2021 komt Annemiek Schrijver naar stadskerk De Bleek. Zij gaat een “lezing” verzorgen. Ze neemt twee voorwerpen mee en gaat hierover in gesprek met de aanwezigen. Er zullen raakvlakken zijn met haar presentatie van de Verwondering. In dit televisieprogramma interviewt zij allerlei vrouwen en mannen.

Annemiek neemt een schat aan ervaring mee. Na het voltooien van een opleiding aan het conservatorium (opleiding schoolmuziek) gaf ze 8 jaar muziektherapie aan mensen met een verstandelijke beperking. Voor diverse omroepen verzorgde ze radioprogramma’s zoals Musica Religiosa (IKON), radio Bloemendaal (Hemelse Modder), NCRV (Plein Publiek).

Literair nam zij het hoofdredacteurschap op zich van het tijdschrift Het Vermoeden, wat later werd voortgezet als De Verwondering. Haar debuutroman – Rachab – verscheen in februari 2007. Hierna verschenen Verlicht mijn nacht (2008) en Schrijverettes (2011).

Met Hein Stufkens schreef zij Ik geloof het wel (2010), Verlicht en verlost (2012) en Lekenpraat. Over verkwikkende teksten uit de Bijbel (2020)

Een veelzijdige vrouw die veel kan vertellen, zingen enz. enz. Wij nodigen u en jou uit. Kortweg: laat je deze middag eens verwonderen!
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan bij Pauline Vrolijk e-mail: paulien.dejong@outlook.com (06) 437 419 34 en Pieter van Rijssel e-mail: rijsp@outlook.com (06) 577 842 39

Waar:         stadskerk De Bleek
Hofstraat 1 7607 AB Almelo
Datum:      28 augustus 2021
Aanvang: 16.30 uur, zaal open: 16.00 uur
Toegang   € 7,50 en dat is inclusief een kopje koffie of thee
en een hapje en drankje na afloop.