De Bleek van start met de Open Deur

Stadskerk De Bleek opent haar deuren op de zaterdagmiddag.

Op zaterdag 13 juni 2020 gaan we in stadskerk De Bleek van start met de Open Deur. Tot en met september bent u iedere zaterdag welkom tussen 14.00 en 16.00 uur.

Het spreekt voor zich dat we ons houden aan de regels zoals daar zijn de 1,5 meter afstand; zeepdispensers bij de ingang, max. 30 bezoekers in het gebouw, een looproute door de kerkzaal.

Belangrijker vinden wij het dat u de gelegenheid krijgt om een kaarsje aan te steken in de gedenkhoek. We kunnen ons voorstellen dat u daar in deze tijd behoefte aan heeft. U kunt natuurlijk ook een kaarsje aansteken voor een jongere die geslaagd is. Als felicitatie of iets anders waar u blij van wordt.

Piet Smit uit Den Haag bijt het spits af. Hij komt het orgel bespelen. Een speellijst ligt voor u klaar. Eén verandering: normaal gesproken sluiten we zijn bijdrage af met het zingen van een lied. Voorlopig doen we dat nog niet.

Er zal een mogelijkheid gecreëerd worden om elkaar te ontmoeten onder het genot van een glas water. U krijgt de keuze uit meerdere smaakjes.

De afgelopen weken waren best moeilijk met alle beperkingen om ons heen. Wij willen ons richten op dat wat wél mogelijk is. En laten we daarbij elkaar inspireren. Deze crisis maakt ons duidelijk hoe zeer wij elkaar nodig hebben. Wij bieden u een veelkleurig palet. Komt u alvast kennismaken!

Stadskerk De Bleek
Hofstraat 1
7607 AB Almelo