Cursus drieluik schilderen

In De Lichtkring is er voorjaar 2020 een cursus ‘Drieluik schilderen’. Een drieluik/triptiek is een oude kunstvorm. Je kunt daarmee een ontwikkeling uitbeelden of een tegenstelling. De uitdaging is om verschil te maken tussen de buiten- en de binnenkant. Je kunt bijvoorbeeld een tegenstelling uitbeelden of groei. We schilderen met acrylverf op houten panelen (± 40 x 40 cm). De cursus bestaat uit 2 dagdelen, met een derde op reserve:

Data :         Donderdag 19 maart 20-22 uur
Zaterdag    28 maart 10-13.30 uur
en als extra reserve : Donderdag 2 april 20-22 uur
Locatie :    De Lichtkring, Beethovenlaan 10
Kosten :    40 euro voor de hele cursus, inclusief alle materiaal
Leiding :   da Monica Schwarz
Info :        veelstemmiglicht.nl/cursus-drieluik-schilderen/
Opgave : veelstemmiglicht@gmail.com of tel: 840484