Neva Ensemble

Tussen half december 2018 en half januari 2019 verzorgt het Neva Ensemble uit Sint Petersburg, Rusland een serie concerten dwars door Nederland. Dat doen zij sinds 1992.
U krijgt een muzikale belevenis met voor de pauze Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek en beroemde kerstliederen.

Na de pauze volgt een selectie uit de Russische volksmuziek. Daarbij kunt u denken aan de Stenka Razin, eenzaam helder klinkt het klokje, Kalinka, Katjusha. Dit wordt gevolgd door een reeks aria’s, duetten, romances en trio’s van bekende componisten.

Dagblad De Telegraaf noemde de topsolisten van dit ensemble “De muzikale tovenaars uit Rusland”. Voor u als toehoorder wordt het een bijzondere belevenis, een streling voor het oor en deze avond ook voor het oog.

De toegang is gratis. Na afloop van het concert kunt u de leden van het ensemble bij de uitgang uw mondelinge en geldelijke waardering tonen. Zij nemen uw reacties en bijdragen persoonlijk in ontvangt.

U kunt dan ook cd’s van het Neva Ensemble kopen! Een mooi cadeau voor de kerstdagen.

Wanneer:        zondag 16 december 2018
Aanvang:        20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur
Waar:             Stadskerk “De Bleek”  Hofstraat 1   7607 AB Almelo

Parkeren kan op het plein voor de kerk (gratis) of in één van de parkeergarages in de directe omgeving (betaald).