Wandelen op de grens van ‘oud en nieuw’

Werkgroep Meditatief Wandelen Noordoost-Twente

We wandelen deze keer rondom de Galgenberg in Vasse. De bossen, heidevelden, de bronnen…. En dat alles op de grens van oud en nieuw.

Tijdens de wandeling in de prachtige natuur rondom de Galgenberg en de grens zullen we onder leiding van Karel Tijhuis een aantal keren stil staan bij teksten rondom de schepping en de zorg om de aarde. Op de drempel van het nieuwe jaar doen we inspiratie op. We wandelen, luisteren en bezinnen ons op het Nieuwe Jaar.

Wat willen we in het oude jaar achterlaten? Wat willen we meenemen het nieuwe jaar in? Met welke gedachten willen we verder gaan? Welk nieuw, interessant spoor is er voor mij? Wil ik de grens wel over?

De wandeling, die een lengte heeft van ongeveer 7 kilometer, verloopt deels in stilte en wordt afgesloten met een eenvoudige broodmaaltijd. De wandeling is uitgezet door Ton Leeuwenkuijl van de Werkgroep Meditatief Wandelen en is de eerste stap in de nauwere samenwerking tussen deze Werkgroep en het Huis van Spiritualiteit in Ootmarsum.

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Hebt u ook zin om mee te wandelen, het nieuwe jaar in? U bent van harte welkom.
Soort activiteit: wandeling (ca. 7 kilometer)
Wanneer: 29 december, 13.30 – (ca.) 18.00 uur
Waar: startpunt vanaf de parkeerplaats bij de R.K. Kerk te Vasse
Kosten: € 7,00 (inclusief broodmaaltijd), ter plaatse te voldoen
Aanmelding: per e-mail bij Marjan van Galen: vangalenmarjan@gmail.com
Noteren: volgende wandeling 14 april 2018. Oldenzaal, Hofkerk  9.30 uur!