Feestelijke opening De Lichtkring

Op zaterdag 6 mei tussen 10.00 en 17.00 uur en zondag 7 mei tussen 12.00 en 17.00 uur is er in de Lichtkring aan de Beethovenlaan 10 te Almelo een Open Huis naar aanleiding van de feestelijke opening. Er is een expositie met houtsneden van Ulrich Schwarz. U bent welkom om rond te kijken onder het genot van een hapje en drankje.
De Lichtkring, waarin oa de activiteiten van Veelstemmig Licht plaats vinden, is een initiatief van Da Monica Schwarz en Siebe Hiemstra. Monica Schwarz is predikant in de Open Oecumenische Gemeente De Bleek te Almelo. 

Aardse spiritualiteit
Veelstemmig Licht is een werkplaats voor aardse spiritualiteit: een manier om geloof en de dagelijkse dingen met elkaar te verbinden. Het biedt activiteiten, producen en inspiratie. De symboliek van de dagelijkse dingen help om aandachtig te leven en in het gewone het bijzondere te zien.

===============================================================

Noot voor de redactie.
De foto’s zijn vrij voor publicatie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monica Schwarz:
T:  0546-840484
E:  veelstemmiglicht@gmail.com
W: www.veelstemmiglicht.nl